Login to your account

Username
Password
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name
Username
Password
Verify password
Email
Verify email

Font Size

Cpanel

Διακοπές Νερού

Διακοπή υδροδότησης σε Πέρα Χωριό και Τζιμαίικα την Τετάρτη 8- 3- 2023.

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Λιβαδειάς σας ενημερώνει ότι, την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης από τις 9 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι λόγω προγραμματισμένων εργασιών καθαρισμού στην κεντρική δεξαμενή ύδρευσης του Πέρα Χωριού. Η διακοπή του νερού αφορά τους οικισμούς Πέρα Χωριό, Τζιμαίικα και το Θεραπευτήριο "'Αγιος Βλάσιος".

Παρακαλούμε τους καταναλωτές να προετοιμαστούν για την αντιμετώπιση της διακοπής του νερού, ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία που θα υποστούν και υποσχόμαστε ότι θα καταβληθεί από την υπηρεσία μας κάθε δυνατή προσπάθεια για την ελαχιστοποίηση του χρόνου διακοπής της υδροδότησης.

Διακοπή υδροδότησης στην πόλη της Λιβαδειάς την Παρασκευή 2- 12- 2022.

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Λιβαδειάς σας ενημερώνει ότι, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης στη δεξαμενή Μεσαίας Ζώνης Λιβαδειάς. Η διακοπή του νερού αφορά τις παρακάτω οδούς:

Μηδείας, Γρηγορίου Ε’, Ευαγγελιστρίας, Σπυροπούλου, Κατσιώτου, Πλουτάρχου, Κορύνης, Ιερολοχιτών, Αθάμαντος, Ησιόδου, Περικλέους, Ανδρεαδάκη, Λαμπράκη, Ολυμπίας, Σεφέρη, Σανταρόζα, Ομήρου, Βύρωνος, Σολωμού, Ηνιόχου, Καραγιαννοπούλου (από κεντρική πλατεία έως Σολωμού), Λεβάδου, Δάφνης, Λήθης & Μνημοσύνης, Τροφωνίου, Παυσανίου, Αγ. Δημητρίου, Ν. Πανουργιά, Μεντζίλη, Εθν. Αντιστάσεως, Ελευθερίας, Αγ. Άννης, Γρηπονησιώτη και Ανδρούτσου.

Παρακαλούμε τους καταναλωτές να προετοιμαστούν για την αντιμετώπιση της διακοπής του νερού, ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία που θα υποστούν και υποσχόμαστε ότι θα καταβληθεί από την υπηρεσία μας κάθε δυνατή προσπάθεια για την ελαχιστοποίηση του χρόνου διακοπής της υδροδότησης.

δείτε παρακάτω έναν χάρτη με την περιοχή της διακοπής υδροδότησης

Διακοπή υδροδότησης στην πόλη της Λιβαδειάς την Τετάρτη 01- 6- 2022.

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Λιβαδειάς σας ενημερώνει ότι την Τετάρτη 1 Ιουνίου  2022 από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι και λόγω προγραμματισμένων εργασιών επισκευής κεντρικού αγωγού ύδρευσης, θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης στην περιοχή Συνοικισμού Λιβαδειάς καθώς και στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Φίλωνος, Καραγιαννοπούλου, Θεσσαλονίκης, Ρούμελης, Αγ. Βλασίου (νοσοκομείο), Σκουρτών, Δ. Παπασπύρου (πρώην Αθηνών).

Παρακαλούμε τους καταναλωτές να προετοιμαστούν για την αντιμετώπιση της διακοπής του νερού, ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία που θα υποστούν και υποσχόμαστε ότι θα καταβληθεί από την υπηρεσία μας κάθε προσπάθεια για την ελαχιστοποίηση του χρόνου διακοπής υδροδότησης.

δείτε παρακάτω έναν χάρτη με την περιοχή της διακοπής υδροδότησης

Διακοπή υδροδότησης στην περιοχή της Κρύας την Τρίτη 10- 5- 2022.

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Λιβαδειάς σας ενημερώνει ότι την Τρίτη 10 Μαΐου  2022 από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης στην περιοχή της Κρύας και συγκεκριμένα στις οδούς, Λέβαδου, Λαΐου, Πηλέως, Μηδείας, Λήθης & Μνημοσύνης, Τροφωνίου και Δ. Πανουργιά, λόγω προγραμματισμένων εργασιών επισκευής δικτύων.

Διακοπή υδροδότησης στον οικισμό Μαυρονερίου την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022.

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Λιβαδειάς σας ενημερώνει ότι την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022 από τις 12 μ.μ. έως τις 4 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης στον οικισμό Μαυρονερίου λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης  στο αντλιοστάσιο.

Ανακοίνωση για διακοπές υδροδότησης στην περιοχή Ταμπάχνας.

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Λιβαδειάς, πληροφορεί τους κατοίκους της πόλης, ότι στα πλαίσια εργασιών αντικατάστασης παλαιών δικτύων ύδρευσης στην περιοχή όπισθεν της πλατείας Ταμπάχνας και εξαιτίας τεχνικών δυσκολιών εκτέλεσης των έργων, θα πραγματοποιούνται απροειδοποίητες καθημερινές ολιγόωρες διακοπές νερού, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες και για χρονικό διάστημα που θα διαρκέσει έως τα τέλη Μαρτίου 2022.

Συγκεκριμένα οι διακοπές υδροδότησης θα αφορούν τις οδούς ΒΟΥΤΣΕΛΑ, ΜΙΧ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΗΛ. ΚΑΣΤΡΙΤΗ, ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ και τμήμα της ΣΤΡ. ΙΩΑΝΝΟΥ από την πλατεία Ταμπάχνας μέχρι την οδό ΜΙΧ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, όπως παρουσιάζεται στον παρακάτω χάρτη.

Παρακαλούμε τους καταναλωτές να προετοιμαστούν για την αντιμετώπιση των διακοπών του νερού, ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία που θα υποστούν και υποσχόμαστε ότι θα καταβληθεί από την υπηρεσία μας κάθε προσπάθεια για την ελαχιστοποίηση του χρόνου διακοπών υδροδότησης.

δείτε παρακάτω έναν χάρτη με την περιοχή των διακοπών υδροδότησης

ΦΥΛΛΑΔΙΑ & ΕΝΤΥΠΑ

Δείτε φυλλάδια και εντυπο υλικό που έχει εκτυπώσει η ΔΕΥΑΛ για ενημέρωση των πολιτών ως προς την κατάσταση των εργων και των οικονομικών στοιχείων. Κατεβάστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας.

ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

Για την άμεση αναφορά βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης χρησιμοποιείστε τα τηλέφωνα:

2261026401

2261026402

6930073935 (Εκτός ωραρίου)

Επισής, μπορείτε να καταχωρήσετε ηλεκτρονικά την αναφορά σας εδώ