Login to your account

Username
Password
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name
Username
Password
Verify password
Email
Verify email

Font Size

Cpanel

Aνακοινώσεις / Δελτία Τύπου

Διακοπή υδροδότησης του οικισμού Ελικώνα

Κατά την επιτόπια αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στις 29 Αυγούστου 2012 στην Παλιομηλιά και στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος και ο Δ/ντής της ΔΕΥΑΛ και ο Πρόεδρος και Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Ελικωνίων, διαπιστώθηκε ότι η συγκεκριμένη αντλία της πλαστικής δεξαμενής ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ.

Περισσότερα...

Δελτίο Τύπου 28.03.2012

Η ΔΕΥΑΛ με την 11/2012 απόφαση του Δ.Σ. προχώρησε στην αναπροσαρμογή των τιμολογίων ύδρευσης αποχέτευσης και λοιπών υπηρεσιών. Με την απόφαση αυτή επήλθαν μειώσεις στον τριμηνιαίο λογαριασμό ύδρευσης του καταναλωτή που κυμαίνονται από 1% έως 3,5%, ανάλογα με την κατανάλωση. Ενδεικτικά, η συνολική χρέωση για κατανάλωση 50 μ3 διαμορφώνεται σε 57,00€ από 58,38€ (μείωση 2,36%) και για τα 100 μ3 διαμορφώνεται σε 134,68€ από 139,00€ (μείωση 3,11%). Επίσης επήλθαν μειώσεις στις λοιπές υπηρεσίες της ΔΕΥΑΛ (τέλη, εργατοτεχνικά κλπ) που κυμαίνονται από 5% έως και 25%.

Περισσότερα...

Δελτίο Τύπου 23.08.2011

Η ΔΕΥΑΛ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έλυσε το πρόβλημα υδροδότησης του οικισμού της Ανάληψης, που ταλαιπωρούσε τους κατοίκους της τα τελευταία τρία τουλάχιστον χρόνια, με αποτέλεσμα τα σπίτια που βρίσκονται ψηλότερα από την πλατεία, να μην είχαν νερό τις ώρες της μεγάλης κατανάλωσης (κυρίως τα καλοκαιρινά απογεύματα). Η επιχείρηση αξιοποιώντας αφενός τα εγκατεστημένα συστήματα τηλεπαρακολούθησης και υδραυλικής προσομοίωσης των δικτύων ύδρευσης, και αφετέρου την εμπειρία του προσωπικού της, κατάφερε να εντοπίσει επακριβώς τη θέση του προβλήματος στον τροφοδοτικό αγωγό του οικισμού και να το αποκαταστήσει πλήρως, πραγματοποιώντας μία μόνο τομή, ελαχιστοποιώντας έτσι το κόστος έρευνας και αποκατάστασης.

Ενημέρωση και εργα απο την ΔΕΥΑ Λιβαδειάς

Η ΔΕΥΑΛ ως μία κοινωφελής επιχείρηση καλείται να ισορροπήσει επάνω σε δύο άξονες που είναι:

  • Η κοινωνική προσφορά που προσδιορίζεται από την επίτευξη του σκοπού λειτουργίας της και
  • Η βιωσιμότητα της.

Το γεγονός ότι βρισκόμαστε στη μέση μιας οικονομικής κρίσης που συνδυάζεται με μια ευρύτερη μεταρρύθμιση (Καλλικράτης) καθιστά την πορεία της επιχείρησης ακόμα πιο δύσκολη.

Περισσότερα...

Δελτίο Τύπου 26.05.2011

Υπεγράφη από τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Λ κ. Σεραφείμ Λαμπριτζή το Σύμφωνο αποδοχής όρων της απόφασης ένταξης της πράξης με τίτλο «ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ», προϋπολογισμού 2.741.200,00 ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α). Τα έργα αφορούν την κατασκευή δικτύου ακαθάρτων υδάτων (συλλογή και μεταφορά αστικών λυμάτων προς την εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων της Δ.Ε.Υ.Α. Λιβαδειάς) στο Λαφύστιο και στη Λιβαδειά (κυρίως στην περιοχή του Ζαγαρά), συνολικού μήκους 10.480 μέτρων.

Περισσότερα...

ΦΥΛΛΑΔΙΑ & ΕΝΤΥΠΑ

Δείτε φυλλάδια και εντυπο υλικό που έχει εκτυπώσει η ΔΕΥΑΛ για ενημέρωση των πολιτών ως προς την κατάσταση των εργων και των οικονομικών στοιχείων. Κατεβάστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας.

ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

Για την άμεση αναφορά βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης χρησιμοποιείστε τα τηλέφωνα:

2261026401

2261026402

6930073935 (Εκτός ωραρίου)

Επισής, μπορείτε να καταχωρήσετε ηλεκτρονικά την αναφορά σας εδώ